My Beat

Hur betalar jag min webbfaktura?

Uppdaterad

Med Billogram kan My Beat erbjuda fler alternativ och förenkla för dig när du vill betala din faktura.

Autogiro

Om du sedan tidigare var anmäld för autogiro genom att signera med Bank ID hos vår tidigare fakturaleverantör Svea, behöver du göra en ny anmälan i och med att det är ett nytt bankgironummer. Anmälan gör du enkelt med Mobilt BankID direkt via fakturan som du tar emot genom att klicka på 'Anmäl för automatiska betalningar'.

E-faktura

Har du tidigare fått din faktura levererad till din internetbank (E-faktura) kommer det fortsätta som tidigare. Notera dock att det är ett nytt bankgironummer som gäller vilket framgår på fakturan.

Önskar du anmäla dig för E-faktura gör du det via din internetbank genom att söka upp mottagaren "My Beat AB / Billogram"

För dig som hittills betalat fakturan manuellt

Betalar du dina fakturor manuellt klickar du på den blå knappen som det står "Betala" på.

Då får du följande alternativ

Banköverföring

Välj vilket datum du önskar betala fakturan och vilket konto som ska användas. Om du inte har ett registrerat bankkonto kan du göra det här, notera att det krävs Bank Id för att registrera ett nytt konto.


Swish

För att betala med Swish anger du det telefonnummer som du har kopplat till tjänsten och klickar på "Fortsätt". 

Öppna sedan Swish appen för att godkänna betalningen.

Scanning

Om du vill lägga in betalningen via din bank app kan du scanna av betalningsinformationen med din telefon här.

Referensnummer

Betalar du fakturorna via datorn och din internetbank kan du kopiera betalningsinformationen. Klicka på "Kopiera" från respektive rad och klistra sedan in värdet till din internetbank.

Manuellt från fakturan

Du kan även ladda ned fakturan som PDF som då innehåller en inbetalningsavi. För att göra det går du till fakturan som ska betalas och klickar på "Se hela fakturan" och sedan "Ladda ned som PDF".

Guide taggad med: autogiro billogram e-faktura faktura
warning Created with Sketch.